Premii pentru atleţii dorneni

Atleţii clubului CSM Dorna Vatra Dornei s-au întors cu trei medalii de la Cupa de Iarnă, un concurs naţional rezervat copiilor care a avut loc weekendul trecut la Bacău. Denisa Kore a cucerit medalia de aur în probele de 200 şi 800 de metri la categoria copile I, iar Cosmin Kore a obţinut bronzul în cursa de 600 de metri, la copii III.

„Sunt încântat de evoluţia sportivilor mei care, acum, la începutul competiţiilor de sală, arată că sunt într-o formă foarte bună şi au recorduri personale. Sper ca anul 2022 să ne aducă cât mai multe medalii la club” a spus antrenorul Cristian Prâsneac, care a ţinut să mulţumească Primăriei şi Consiliului Local Vatra Dornei pentru sprijinul acordat atletismului.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI