După ce Capitala şi judeţul Ilfov depăşiseră rata de infectare de 15 cazuri la mia de locuitori

Preşedintele Iohannis ar putea reda ordinul retras Spitalului Judeţean Suceava

  • Opinia aparţine prorectorului USV Mihai Dimian

Prorectorul USV, prof. dr. Mihai Dimian, a transmis, joi, un mesaj preşedintelui Klaus Iohannis, după ce rata de infectare în Capitală şi judeţul Ilfov depăşise 15 cazuri la mia de locuitori.

„Având rate de infectare de peste 15 la mie în Bucureşti şi Ilfov, domnul Preşedinte poate să redecoreze Spitalul din Suceava!” a scris Mihai Dimian pe pagina sa de socializare.

Reamintim că, la 1 aprilie 2020, preşedintele Klaus Iohannis a retras Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, conferit prin Decretul nr. 205 din 5 aprilie 2019 Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Preşedintele arăta atunci că a luat această decizie pentru că în perioada stării de urgenţă provocată de pandemia de Covid-19 gravele deficienţe ale unităţii spitaliceşti au fost de natură să anuleze orice rezultate meritorii obţinute anterior. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: