USV anunţă desfăşurarea activităţilor didactice în sistem hibrid

Având în vedere că, la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV), în primele două săptămâni ale anului universitar s-au încheiat activităţile care au implicat cazarea în căminele studenţeşti, preluarea laptopurilor şi a tabletelor de către toţi studenţii din anul I, licenţă zi, ţinând cont de faptul că incidenţa cazurilor de Covid-19 a crescut îngrijorător, atât la nivelul judeţului, cât şi la nivelul municipiului Suceava, Consiliul de Administraţie al USV, în urma şedinţei desfăşurate ieri, a luat hotărârea de a reduce densitatea studenţilor în campus, ca măsură de prevenire a infecţiei cu SARS-CoV-2, prin trecerea la învăţământul în sistem hibrid, a transmis USV printr-un comunicat.

Astfel, în perioada 18-31 octombrie 2021, cursurile, cât şi alte activităţi didactice specifice fiecărei facultăţi în parte, se vor desfăşura în format online, urmând ca seminarele şi laboratoarele să aibă loc, în continuare, onsite. Detalii privind această hotărâre se găsesc pe site-ul USV.

„Menţionăm că în următoarele două săptămâni căminele studenţeşti vor funcţiona în regim normal, la fel ca în primele două săptămâni de studii. În linii mari, orarul actual, întocmit la începutul semestrului, nu va suferi modificări.

O nouă decizie privind continuarea activităţilor didactice în sistem hibrid, revenirea la învăţământul faţă în faţă sau modificarea structurii anului universitar prin introducerea unei perioade de vacanţă/concediu, se va lua în data de 28 octombrie, cu aplicabilitate începând cu data de 1 noiembrie a.c.” a precizat USV.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: