Doi foşti parlamentari PSD şi un fost candidat la preşedinţia CJ Suceava vor organiza „partidul lui Dragnea” în judeţul Suceava

Partidul Alianţa pentru Patrie a publicat recent datele de contact ale reprezentanţilor pentru judeţele Arad şi Suceava, precum şi datele de contact ale coordonatorului general pentru diaspora, dar şi cele ale echipelor din Anglia, Austria, Belgia, Franţa, Germania, Israel, Italia, Spania şi Turcia.

Astfel, potrivit informaţiilor respective, fostul senator PSD Neculai Bereanu, fostul deputat PSD Cezar Cioată şi fostul candidat Pro România pentru preşedinţia CJ Suceava Alexandra Harja Samsonescu fac parte din grupul de iniţiativă pentru înfiinţarea organizaţiei Alianţei Pentru Patrie în judeţul Suceava.

Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea a anunţat, în urmă cu aproximativ o săptămână, înfiinţarea partidului Alianţa Pentru Patrie şi a precizat că el va susţine „cu toată forţa” acest partid.

„E nevoie de un partid al românilor, e nevoie de un partid de patrioţi! E obligatoriu să ne recuperăm România!” a declarat Liviu Dragnea. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: