Ion Lungu lasă să se înţeleagă că viceprimarul USR al Sucevei ar putea fi schimbat

> S-ar părea că înclină spre un nou viceprimar din partea Pro România

 Primarul Ion Lungu a declarat, miercuri, în conferinţa săptămânală de presă, că va analiza dacă se va impune schimbarea viceprimarului USR Teodora Munteanu din funcţie, subliniind că această măsură nu are nicio legătură cu ieşirea USR PLUS de la guvernare.

„Avem totuşi nişte probleme aici, care nu au adus foarte mare onoare municipalităţii, ba dimpotrivă. Rămâne să mai analizăm, să vedem cum evoluează lucrurile” a spus Lungu, lăsând să se înţeleagă că face referire la scandalul legat de câştigarea unei motociclete de viceprimarul USR la un festival rock finanţat de Primărie.

El a subliniat că, dacă se lăsa în baza USR, nici acum nu era votat bugetul local.

„La USR o persoană nu a votat bugetul. Noi colaborăm, suntem prieteni, dar nu mă las în baza USR. În majoritate am şi alţi consilieri care înţeleg că Suceava trebuie să meargă într-o direcţie bună şi votează proiectele propuse de primar, care sunt proiecte pentru suceveni” a spus Lungu.

Întrebat dacă face referire la consilierii PMP, primarul a răspuns: „Şi alţii. Pro România”.

În ceea ce priveşte sprijinul din partea consilierilor PSD, el a spus că acesta este „de la caz la caz”.

El le-a transmis celor din USR că nu mai este campanie electorală, ci guvernare locală.

„Când eşti la guvernare, când eşti la butoane, trebuie să te concentrezi pe problemele pe care trebuie să le rezolvi” a spus Lungu, care a menţionat că nu a avut probleme majore, pentru că el este un „om al păcii”.

Potrivit unor surse politice, s-ar discuta în prezent înlocuirea viceprimarului Teodora Munteanu cu un membru al PMP sau Pro România, respectiv Anca Gâtlan sau Radu Pricope. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: