Concursul pentru directoratul DAJ Suceava şi-a desemnat câştigătoarea

La sfârşitul lunii iulie, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a organizat un concurs de recrutare pentru ocuparea unor funcţii publice de conducere teritoriale vacante de director executiv din cadrul direcţiilor pentru agricultură din judeţele Alba, Argeş, Braşov, Dâmboviţa, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Mureş, Olt, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiş.

Pentru posturile scoase la concurs la nivelul instituţiilor amintite din cele 14 judeţe, s-au înscris 24 candidaţi, dintre care doar 6 au fost declaraţi admişi după proba scrisă, din cei 21 care s-au prezentat la concurs (s-au înregistrat şi 3 absenţe).

Pentru postul de director executiv al Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană (DAJ) Suceava s-a înscris dna Claudia Elena Gogu, care a asigurat interimatul funcţiei până la momentul organizării concursului de recrutare.

După ce a trecut cu bine peste proba scrisă ce a avut loc pe 29 iulie a.c., realizând un punctaj peste baremul obligatoriu, de minim 70, joi, 5 august, a susţinut proba interviului la sediul MADR, la care, de asemenea, a fost declarată admisă, cu un punctaj de 86,2 puncte.

Candidaţii nemulţumiţi puteau face contestaţie în termen de cel mult 24 de ore de la data afişării rezultatelor interviului, adică 5 august 2021. (C.V.)

Un comentariu

  1. Super faza cu contestatiile pana pe 5. 08.2021 si articolul apare pe data de 9.08.2021…

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI