Gheorghe Flutur candidează pentru un nou mandat de preşedinte al PNL Suceava

 > Alegerile vor fi organizate la data de 1 iulie

 Preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL Suceava, Gheorghe Flutur, preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, va candida pentru un nou mandat de preşedinte al organizaţiei judeţene a liberalilor suceveni.

Gheorghe Flutur şi-a anunţat, vineri, candidatura pentru preşedinţia filialei PNL Suceava.

Anunţul a fost făcut la finalul şedinţei Biroului Politic Judeţean (BPJ) al PNL Suceava, care a stabilit că alegerile se vor organiza în data de 1 iulie.

În cadrul şedinţei BPJ, anunţul a fost precedat „de o analiză a activităţii organizaţiei şi de susţinere a candidaturii lui Gheorghe Flutur pentru un nou mandat” se arată într-un comunicat al PNL Suceava.

PNL Suceava este prima filială din ţară care organizează alegeri la nivel judeţean.

În următoarele două săptămâni se vor organiza alegeri în toate organizaţiile locale din judeţ.

Alegerile interne din PNL se vor încheia în 25 septembrie, când congresul partidului va decide noua conducere naţională a formaţiunii. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: