Un botoşănean s-a răsturnat cu maşina la intrarea în judeţul Suceava

> Patru persoane au ajuns la spital

Patru persoane au ajuns la spital după un accident produs miercuri, 26 mai, la intrarea în judeţul Suceava dinspre judeţul Botoşani. Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 7.

Un botoşănean (42 ani) se deplasa către locul de muncă din municipiul Suceava, conducând un autoturism Dacia pe DJ 208 C. În autoturism se mai aflau trei bărbaţi, doi din judeţul Botoşani şi unul din Constanţa.

La aproximativ 200 metri după ce a intrat pe teritoriul judeţului nostru, conducătorul auto nu a adaptat viteza la condiţiile de drum (asfalt umed), iar într-o curbă uşoară a pierdut controlul maşinii, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat de mai multe ori, pe o distanţă de aproximativ 60 metri, pe terenurile agricole din dreapta drumului.

Toţi cei patru bărbaţi aflaţi în autoturism au fost răniţi. Cel mai uşor a scăpat chiar cel de la volan. Bărbaţii au fost transportaţi la UPU Suceava.

Şoferul avea, potrivit aparatului etilotest, 1,26 mg/l alcool în aerul expirat. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI