Handbal masculin

CSU din Suceava, aproape să arunce la coş un sezon întreg

CSU din Suceava a început cu un eşec surprinzător barajul pentru menţinerea în Liga Zimbrilor. În primul meci al turneului de la Turda, „universitarii” au fost învinşi cu scorul de 33-30 (15-16), de Universitatea Cluj. În celălalt joc, CSM Bacău a dispus cu 40-26 de CSU Piteşti.

Pentru a evolua şi sezonul viitor în eşalonul de elită al handbalului românesc, echipa antrenată de Adrian Chiruţ, Iulian Andrei şi Bogdan Şoldănescu trebuie să încheie turneul pe una dintre primele două poziţii.

CSU din Suceava: Makaria, Grigoraş – Popia (8 goluri), Petrov (6), Lupu (5), Balasz (3), Sadovyi (2), Juverdianu (2), Loic (1), Păunescu (1), Stanciuc (1), Manjic (1), Anton, Mihalcea, Furak, Anton.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI