570 de suceveni s-au vaccinat în cadrul „maratonului” din weekend

> De la 15 februarie, în centrele comunitare din municipiul Suceava s-au vaccinat aproape 25.000 de persoane > Viceprimarul Lucian Harşovschi: Încurajez sucevenii să se vaccineze în continuare

570 de suceveni s-au vaccinat la „maratonul vaccinării” organizat la centrul comunitar de vaccinare de la sala de sport a Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare”.

Potrivit datelor centralizate de administraţia locală suceveană, la centrul de vaccinare de la CN „Ştefan cel Mare”, în cursul întregii săptămâni trecute s-au vaccinat 1.159 de persoane, dintre care 570 în cadrul „maratonului vaccinării” programat de vineri, ora 8, până duminică la ora 20.

Viceprimarul Lucian Harşovschi a spus că, în condiţiile în care restricţiile au fost relaxate, rămâne în continuare necesară vaccinarea populaţiei, pentru creşterea ratei de imunizare şi renunţarea la toate măsurile restrictive.

„Doar dacă avem o rată de imunizare de peste 70% se poate rupe lanţul de infectare şi se poate stopa epidemia. De aceea, îi încurajez pe suceveni să se vaccineze în continuare. Am văzut cum e să nu purtăm mască în aer liber şi ne dorim să nu mai avem nicio restricţie. Pentru asta însă e nevoie să se oprească epidemia şi reiterez că vaccinarea este măsura prin care o putem opri” a spus Lucian Harşovschi.

Viceprimarul a mai informat că la centrul de vaccinare de la Iulius Mall, pe parcursul săptămânii s-au vaccinat 749 de persoane, iar la centrul drive-through de la Shopping City Suceava, de la deschiderea acestuia în data de 8 mai şi până la 16 mai, s-au vaccinat 1.269 de persoane.

La centrul comunitar de vaccinare de la Şcoala „Miron Costin” au fost vaccinate, în cursul săptămânii trecute, 1.666 de persoane.

În total, în municipiul Suceava au fost vaccinate împotriva Covid-19, în săptămâna anterioară, 4.842 de persoane.

De la data de 15 februarie a.c., în centrele de vaccinare comunitare din municipiul Suceava s-au vaccinat 24.812 de persoane. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: