În cursul zilei de miercuri

Cele mai multe persoane s-au vaccinat la centrul din maşină de la Suceava

DSP Suceava a anunţat, ieri, că în cursul zilei anterioare s-au vaccinat împotriva SARS-CoV-2 în judeţ 1.673 de persoane, dintre care 832 cu prima doză şi 841 cu rapel.

Cele mai multe persoane, 344, s-au vaccinat la centrul drivethrough (din maşină) din parcarea Suceava Shopping City, urmând centrul de vaccinare de la sala de sport Marginea – 287, cel de la sala de sport a Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” – 198 şi cel de la Stadionul Vatra Dornei – 174. La Spitalul Orăşenesc Gura Humorului s-au vaccinat 72 de persoane, la Căminul Cultural „Al. Arşinel” Dolhasca – 72, la sala de sport a Colegiului „Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc – 22, în incinta Parcului zoo Rădăuţi – 19, la sala de sport de la Şcoala Generală „Al.I. Cuza” Fălticeni – 80, la centrul din Iulius Mall Suceava – 100, la Casa de Cultură „Mihai Teliman” Siret – 50, la Căminul cultural Sf. Ilie – 132, la Căminul Cultural Salcea – 37, la sala de sport Broşteni – 30, iar la cabinete medicale de familie – 51.

Până în data de 12 mai a.c., în judeţ s-au vaccinat 71.521 persoane, dintre care 57.530 persoane au primit şi doza a doua.

Cabinetele medicale de familie în care a început deja acţiunea de vaccinare anti-Covid-19 cu vaccinul Johnson & Johnson sunt amplasate în localităţile Rădăşeni, Ostra, Ipoteşti, Adâncata, Şerbăuţi, Grăniceşti, Mănăstirea Humorului, Straja, Falcău, Dolhasca, Stulpicani, Zvoriştea, Horodnic de Sus, Dorna Candreni, Preuteşti, Vicovu de Jos, Salcea, Ciocăneşti, Straja, Fălticeni şi Suceava.

„Invităm cetăţenii care doresc vaccinarea să se adreseze medicilor de familie pentru vaccinarea anti-Covid-19, acest tip de vaccin efectuându-se într-o singură doză, nefiind necesară programarea preliminară în platforma #rovaccinare” a transmis DSP Suceava.

Totodată, în informarea DSP s-a menţionat că în cursul zilei de joi „se vaccinează cu echipa mobilă” la căminele culturale din comunele Dolheşti, Vultureşti, iar în comuna Vereşti urma să beneficieze de vaccinare anti-Covid-19 o parte dintre angajaţii firmei Symmetrica şi membrii familiilor acestora.

În cursul zilei de astăzi, echipa mobilă se va deplasa în comuna Pojorâta, unde vor beneficia de vaccinare aproximativ 100 de angajaţi ai firmei Calcarul SA.

DSP Suceava a reamintit că în weekend se organizează un „maraton de vaccinare” anti-Covid-19 la centrul amenajat în sala de sport a Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava.

Programul de vaccinare este de vineri dimineaţă, de la ora 8, până duminică la ora 20, inclusiv pe parcursul nopţilor de vineri şi sâmbătă. Serul care va fi utilizat este Pfizer BioNTech. Cei care doresc se pot prezenta la centru doar cu buletinul, fără a fi necesară programare prealabilă.

„Pentru revenirea cât mai curând la o viaţă normală, sunteţi bineveniţi pentru vaccinare fără programare împreună cu familiile şi prietenii!” a mai transmis DSP Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: