Un „Cerb de Aur” pentru parcul Şipote?!

> Consilierul viceprimarului Teodora Munteanu a atenţionat că situaţia ia o întorsătură neaşteptată, iar concursul va fi lipsit de acordarea contractului de proiectare

Consilierul viceprimarului USR Teodora Munteanu, Dumitru Cristin Maslovschi, a anunţat, vineri, pe grupul „Parcul Şipote Suceava – idei, propuneri, soluţii”, că se pare că lucrurile iau o întorsătură neaşteptată.

„Concursul de soluţii care va fi organizat pentru amenajarea parcului Şipote şi care se doreşte a fi un eveniment inedit pentru acest colţ de ţară va fi lipsit de cel mai important aspect: acordarea contractului de proiectare” a scris Maslovschi.

El reaminteşte că primarul Ion Lungu a anunţat, în conferinţa de presă din săptămâna trecută, că vor fi oferite premii pentru primele trei locuri, astfel: premiul 1 – 50.000 lei, premiul 2 – 25.000 lei şi premiul 3 – 15.000 lei.

„Neacordarea contractului de proiectare celui mai bun proiect e ca şi cum, la Braşov, juriul nu ar acorda trofeul «Cerbul de Aur» câştigătorului festivalului. Un motiv suficient pentru a descuraja firmele participante să depună proiecte de calitate. Sperăm să nu fie aşa” a spus Maslovchi, întrebându-se care ar mai fi rostul concursului de soluţii. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: