Vrei să ai mai mult succes ca parior? Iată sporturile pe care sa pariezi dacă vrei profit de lungă durată!

Atunci când te gândești la pariuri sportive, iei în calcul, de fapt, doar pariurile pe meciurile de fotbal? Ei bine, află că acest lucru nu îți va aduce profit sau câștiguri mai mari pe viitor. Atunci când vorbim despre pariuri online, de fapt, vorbim despre o gamă largă de opțiuni, atât în ceea ce privește selecția de sporturi, dar nu numai, cât și în ceea ce privește mai multe evenimente pe care poți paria.

Rezumând discuția la aria de sporturi, descoperă în continuare care sunt meciurile pe care poți paria, pentru a te bucura de un profit mai mare și de lungă durată!

  1. Box – este, în prezent, unul dintre cele mai populare sporturi, atât dacă este să ne referim la competițiile vizionate la TV sau în mediu online, dar și în ceea ce privește pariurile sportive. De fapt, în urmă cu ceva ani, atunci când abia se puneau bazele industriei de gambling și a pariurilor sportive, boxul era la mare căutării de pasionați și era sportul pe care majoritatea persoanelor alegeau să parieze. Unul dintre cele mai sonore nume din lumea boxului este Mike Tyson un jucător foarte talentat, care a avut o poveste de viață destul de complicată și de controversată. Tyson a scris istorie în box în anii 1980 și 1990, iar victoriile lui au încântat o mulțime de oameni, atât cei pasionați de acest sport sau de sport în general, dar nu numai. Nu mai vorbim despre pariori, ce, având în vedere popularitatea acestui jucător care era unul dintre cei mai buni la vremea respectivă, puteau să se bucure destul de facil de câștigurile obținute în urma părerii pe acest jucător sau pe echipa la care activa. În prezent, există și alți luptători de box la fel de talentați sau chiar mai talentați pe care merită să pariezi și să le dai un vot de încredere. Desigur, pariurile pe box, nu doar că îți vor lărgită aria de interes, dar îți pot aduce și câștiguri mai mari, constante.
  2. Tenis  –  un alt sport pe care merită să pariezi. Tenisul se află printre sporturile preferate de români și nu numai, deoarece este un joc distractiv, ușor de înțeles și de urmărit. Este recomandat în special pariorilor amatori, ce nu au atât de multă experiență, mai ales prin prisma faptului că jocurile sunt de tip 1-1 (jucător vs. jucător), iar spre deosebire de fotbal sau alte sporturi, nu sunt foarte mulți tenismeni (bărbați și femei) care să fie atât de renumiți. Cu alte cuvinte, dacă te informezi puțin sau dacă ești pasionat de acest sport, te poți orienta pe pariurile pe tenis, deoarece îți pot aduce mai multe victorii.
  3. Fotbal – fără dar și poate, fotbalul rămâne unul dintre sporturile preferate pentru pariori, atât pentru cei mai experimentați, profesioniști, cât și pentru cei ce se află la început în acest domeniu. Nu există țară sau popor care să nu iubească Fotbalul, de aceea, cele mai multe pariuri sportive, în special pentru Europa, sunt puse pe acest sport. Deși, poate părea mai complicat de avea rezultate satisfăcătoare la pariurile sportive, deoarece sunt foarte multe echipe prezente în joc, în funcție de tipul de campionat, Fotbalul rămâne principala preocupare a persoanelor pasionate de pariuri. Ceea ce este important, dacă vrei să pariezi pe fotbal, este faptul că trebuie să fii tot timpul informat, astfel încât să iei deciziile potrivite, favorabile.
    Echipele de fotbal pot suferi modificări la nivelul jucătorilor destul de frecvent, această fiind una dintre principalele caracteristici pe care trebui să le urmărești. Pe lângă adunare de informații ce țin de echipele care disputa victoria, mai trebuie să ții cont și de locul desfășurării meciului (mai ales pentru că, de cele mai multe ori, echipele care joacă acasă au șanse mai mari de câștig). Un alt aspect la fel de important pe care pariorii trebuie sa îl facă este urmărirea cotelor și părerea pe meciurile și echipele cu cote favorabile. Dacă ești pasionat de fotbal toate aceste sfaturi te vor ajuta să ai parte de un câștig constant, de lungă durată.
  4. Esports – deși este o opțiune de pariere recent introdusă în ofertele cazinourilor online, dar și în atenția celor pasionați de pariuri, zona de Esports s-a bucurat de destul de multă popularitate. Singurul inconvenient cu acest tip de pariere constă în faptul că sunt acoperite doar competiții la nivel național, doar cele mai mari competiții cunoscute, însă cu siguranță, în anii următori, secțiunea Esports va oferi pariorilor și celor pasionați o gamă mult mai diversificată de evenimente și competiții pentru pariuri online. Acest lucru este cu atât mai fezabil, cu cât aria Esports se bucură de susținerea unor nume importante în industria sportului și a gamblingului, precum: Michael Jordan, LeBron James, dar și alții.
  5. Handball – nu în ultimul rând îți propunem să iei în considerare meciurile de handbal atunci când alegi să joci la pariurile sportive. De-a lungul timpului, acest sport a devenit tot mai cunoscut și apreciat de către pasionații de sport, intrând astfel în atenția caselor de pariuri, care l-au listat numaidecât în secțiunea de sporturi. Desigur, este ușor de înțeles din punctul de vedere al jocului, ceea ce înseamnă că îți va facilita alegerile cu privire la pariurile online plasate pe acest sport.

Concluzii

Dacă vrei să te bucuri de câștiguri constante și pe termen lung obținute din pariurile sportive, trebuie să iei în calcul părerea pe o gamă mai largă de sporturi. Dacă fotbalul este principala ta pasiune poți plasa în continuare bilete de pariuri pe acest sport, însă nu neglija nici tenisul, boxul, handbalul sau chiar zona de Esports. Pentru aceste secțiuni, lucrurile sunt mult mai ușor de accesat și de procesat la nivel de informații, ceea ce înseamnă că pariurile tale pot fi mult mai benefice.

Indiferent de sportul pe care ai paria, nu uita că pentru a avea parte de reușită, trebuie să te informezi constat și să îți formezi anumite strategii care să te ajute să ai parte de câștiguri mai mari și de victorii constante.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: