Pentru implicarea în proiectul parcului Şipote

Alin Opincaru a fost exclus din Uniunea pentru Bucovina

Preşedintele Uniunii pentru Bucovina (UpB), Alin Opincaru, a fost exclus din partid, a anunţat formaţiunea pe pagina sa de Facebook.

În comunicatul postat miercuri se precizează că, în cursul zilei de marţi, 13 aprilie a.c., Uniunea pentru Bucovina a încheiat orice fel de colaborare cu Alin Opincaru, decizia fiind luată în prezenţa acestuia.

„Îi urăm succes în cariera politică şi în tot ce îşi propune să realizeze pentru acest oraş” se menţionează în comunicat.

Mai mult, se precizează că, din acest moment,  Alin Opincaru nu mai reprezintă partidul în niciun fel, iar orice ieşire publică a sa coroborată cu Uniunea pentru Bucovina va atrage consecinţele de rigoare. „Uniunea pentru Bucovina crede în valorile acestei zone, ale familiei şi va milita permanent pentru respectarea dreptului de opinie în limitele bunului simţ” mai arată UpB.

Alin Opincaru ne-a declarat că discuţiile au pornit de la susţinerea pe care a arătat-o pentru proiectul de modernizare a parcului Şipote din Suceava.

El a menţionat că în cazul acestui proiect sucevenii îşi pun speranţele în reprezentanţii societăţii civile,  dintre care  face şi el  parte.

„O perioadă de timp vreau să iau o pauză şi în scurtă vreme voi anunţa în ce direcţie politică mă voi îndrepta” a declarat Opincaru.

Alin Opincaru a fost desemnat prin vot reprezentant în Comisia tehnică de stabilire a temei de proiect pentru amenajarea parcului Şipote. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: