Noul prefect de Suceava, Iulian Cimpoeşu:

Voi veghea la aplicarea riguroasă a măsurilor Guvernului de depolitizare a funcţiei publice

Noul prefect Iulian Cimpoeşu a depus, joi, jurământul de învestitură în funcţia de prefect al judeţului Suceava, într-un cadru restrâns, fără prezenţa presei.

El a transmis însă un mesaj, cuprinzând principalele sale direcţii de acţiune.

Iulian Cimpoeşu a arătat că este pe deplin conştient că perioada pe care o traversăm, marcată de pandemia de Covid-19, este una cel puţin delicată, atât din punctul de vedere al gestionării ei în privinţa ţinerii sub control a răspândirii virusului, dar şi ca urmare a întregului lanţ de neajunsuri pe care l-a atras după sine, fie că este vorba de latura economică, fie de cea a libertăţilor cetăţeneşti.

„Pe lângă atribuţiile legate de gestionarea situaţiilor de urgenţă, la ordinea zilei, în aceste momente, datoria mea este să veghez la implementarea programului de guvernare al coaliţiei PNL – USR-PLUS – UDMR în toate laturile sale, la nivelul judeţului Suceava, la respectarea ordinii publice, la corectitudinea şi legalitatea actelor administrative emise de CJ, de CL şi de primăriile din cele 114 UAT-uri.  De asemenea, voi coordona activitatea serviciilor publice deconcentrate ale ministerelor şi ale celorlalte organe ale administraţiei publice centrale şi, din acest punct de vedere, voi veghea la aplicarea riguroasă a măsurilor Guvernului de depolitizare a funcţiei publice, prin organizarea, acolo unde va fi cazul, de concursuri reale şi transparente” a spus Iulian Cimpoeşu.

El a subliniat că va fi o punte de legătură cu Guvernul şi va susţine, alături de ceilalţi decidenţi locali, marile proiecte ale judeţului Suceava care necesită finanţare de la guvern.

Iulian Cimpoeşu a mai declarat că îşi doreşte din tot sufletul o comunicare deschisă, bazată pe adevăr şi pe respect reciproc.

„Am fost şi sunt deschis comunicării, atât cu presa, cât şi cu cetăţenii, atâta timp cât dialogul se va derula respectând măcar cele două principii enunţate” a spus Cimpoeşu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: