Hugh Grant va interpreta personajul negativ în viitorul film “Dungeons&Dragons”

Actorul britanic Hugh Grant va interpreta principalul personaj negativ din adaptarea pentru marele ecran a jocului de roluri “Dungeons&Dragons”, pe care o pregăteşte studioul Paramount, relatează EFE.

Publicaţia de specialitate Deadline a confirmat marţi cooptarea lui Hugh Grant, cunoscut din filme ca “Notting Hill” (1999) sau “Love Actually” (2003), în distribuţia acestui film din care mai fac parte Chris Pine, Sophia Lillis, Michelle Rodriguez şi Justice Smith.

Nu va fi prima oară când “Dungeons&Dragons” ajunge pe marile ecrane, având în vedere că un film cu acelaşi titlu a fost lansat în anul 2000, regizat de Courtney Solomon, şi din a cărui distribuţie au făcut parte Justin Whalin, Jeremy Irons şi Thora Birch.

A fost însă un film cu multe cronici defavorabile, înregistrând un eşec de box-office, cu încasări de doar 33,8 de milioane de dolari în întreaga lume.

În pofida acestor rezultate slabe, filmul a avut două continuări: “Dungeons&Dragons: Wrath of the Dragon God” (2005) şi “Dungeons&Dragons: The Book of Vile Darkness” (2012), care au fost lansate fără prea multă publicitate în cinematografe sau direct în format DVD.

Deadline a explicat că noul proiect de adaptare cinematografică a aventurilor şi magiei universului “Dungeons&Dragons” a trecut în ultimii ani prin multe peripeţii, până la cooptarea lui John Francis Daley şi a lui Jonathan Goldstein ca regizori.

De asemenea, proiectul a trebuit să fie amânat după lansarea în cinematografe a “Warcraft” (2016), un film adresat unui public similar.

“Warcraft” a avut un succes neaşteptat pe plan internaţional, cu încasări de 386 milioane de dolari, dar în SUA a fost un nou eşec de box-office, obţinând încasări de doar 47 de milioane de dolari şi cronici negative din partea criticii de specialitate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: