Stevie Wonder se mută în Ghana

Cântăreţul Stevie Wonder se mută în Ghana. Interpretul a vorbit cu Oprah Winfrey într-un interviu explicând decizia sa, invocând climatul politic din Statele Unite, relatează CNN.

Cântăreţul, cunoscut pentru hituri precum „You Are the Sunshine of My Life” şi „I Just Called to Say I Love You” a spus că se mută definitiv. El a adăugat: „Nu vreau să văd copiii copiilor mei spunând «O, te rog să mă placi. Te rog să mă respecţi, află, te rog, că sunt important, te rog să mă preţuieşti.» Ce este asta?”

Nu este prima dată când Stever Wonder spune că se gândeşte să se mute în Ghana. În 1994, el a spus că simte că acolo există un sentiment al comunităţii mai puternic decât în SUA.

Wonder, originar din Michigan, a învăţat să cânte la pian, tobe şi armonică la vârsta de 9 ani şi a semnat cu Motown în 1961. De atunci, a câştigat 25 de premii Grammy, un premiu onorific şi a fost nominalizat de 74 de ori.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: