Atletism

Sportivii de la CSM Suceava s-au descurcat admirabil şi la campionatele naţionale Masters

La sfârşitul săptămânii trecute, la Bucureşti, au avut loc Campionatele Naţionale de Atletism Masters. CSM Suceava a urcat pe podiumul de premiere şi la această competiţie destinată sportivilor trecuţi de prima tinereţe.

La proba de 5 kilometri marş, la feminin, pe prima poziţie s-a situat sportiva Roxana Florica Luca Ilie, în timp ce colegul ei de club, Cristian Ursaciuc, a cucerit medaliile de argint în probele de 60 şi 200 metri. Cei doi atleţi sunt pregătiţi la CSM Suceava de Silviu şi Cristina Casandra.

„Cei doi sportivi, deşi trecuţi de 40 de ani, sunt un adevărat exemplu pentru cei mai tineri. Atleţii sunt într-o formă de invidiat şi au demonstrat că sunt sportivi adevăraţi la orice vârstă”, a declarat antrenorul Silviu Casandra.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: