Medalie de argint pentru Petru Iulian Pop, de la CSM Dorna Vatra Dornei, la Vlădeasa Winter Trail

La finele săptămânii trecute, în împrejurimile satului Rogojel, din judeţul Cluj, s-a desfăşurat Concursul de alergare montană Vlădeasa Winter Trail. Întrecerea a constat într-un tur de 15 kilometri până pe vârful Vlădeasa şi înapoi, diferenţa de nivel fiind de 1.600 de metri.

La startul competiţiei s-a aflat şi sportivul Petru Iulian Pop, de la CSM Dorna Vatra Dornei. Atletul antrenat de Cristian Prâsneac a demonstrat că este bine pregătit şi are resurse, reuşind să încheie concursul pe poziţia a doua.

„Sunt mulţumit de evoluţia sportivului nostru, a cărui prestaţie este dătătoare de speranţe pentru competiţiile care urmează. Obiectivul lui Iulian Pop este acela de a obţine calificarea pentru campionatul balcanic şi pentru europenele de alergare montană. Concursul de selecţie va avea loc pe data de 11 aprilie, la Câmpulung Moldovenesc”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: