PNL Suceava îl menţine pe Daniel Prorociuc subprefect de Suceava

> Alexandru Salup este susţinut de PNL pentru cea de-a doua funcţie de subprefect, în locul Laurei Morar, anterior susţinută de PMP

 Biroului Politic Judeţean al PNL Suceava a discutat vineri, în şedinţă, desemnarea persoanelor care să ocupe cele două funcţii de subprefect al judeţului Suceava care revin PNL, în condiţiile în care funcţia de prefect a fost atribuită USR.

Potrivit unui comunicat de presă, Biroul Permanent Judeţean al PNL Suceava a validat susţinerea în funcţia de subprefect a lui Alexandru Salup precum şi menţinerea lui Daniel Prorociuc în funcţia de subprefect, pe care acesta o deţine.

„PNL Suceava susţine pentru funcţiile de subprefect doi oameni tineri care au deja şi o importantă experienţă în administraţie, unul fiind subprefect în funcţie, celălalt fiind la al doilea mandat de consilier judeţean” arată PNL Suceava.

Alexandru Salup a absolvit Ingineria Produselor Alimentare, iar în prezent activează în sistemul sanitar.

Cea de-a doua funcţie de subprefect de Suceava este deţinută în prezent de Laura Morar, propusă de PMP.

Pentru funcţia de prefect de Suceava, USR Suceava a nominalizat trei persoane pe care conducerea centrală a partidului le va audia, urmând să decidă cine va prelua funcţia. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: