Ion Lungu semnează Declaraţia de la Paris

> Suceava se alătură marilor oraşe ce acţionează împotriva efectelor schimbărilor climatice

Primarul Ion Lungu a anunţat, miercuri, că Primăria Suceava a fost invitată să semneze Declaraţia de la Paris, acord prin intermediul căruia oraşul Suceava se alătură marilor oraşe care întreprind acţiuni împotriva efectelor schimbărilor climatice.

El a spus că până acum au semnat Declaraţia de la Paris 500 de oraşe din întreaga lume.

Primarul a explicat că este vorba despre un program care îşi propune ca gradul de poluare în oraşe să se îndrepte spre zero.

Ion Lungu a arătat că municipiul Suceava este un oraş verde, cu încălzire pe biomasă, cu transport public electric şi că este onorat că printre primarii care au semnat această declaraţie sunt Anne Hidalgo, primarul Parisului, sau Eric Garcetti, primarul oraşului Los Angeles.

„Este o chestiune onorantă pentru municipalitate şi, sigur, împreună cu alte oraşe din România şi din lume, vom face presiuni ca guvernele să prindă bani pentru a stăpâni această problemă de încălzire climatică” a conchis Ion Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: