Fiind cel dintâi plătitor, conform tradiţiei

Primarul Ion Lungu a economisit 33,5 lei din totalul obligaţiilor pe care le avea către vistieria municipală

>Edilul-şef  sucevean a primit chitanţa nr. 1 pe 2021, după reducerea de 10%, exceptând taxa de ecologizare,  achitând efectiv 532,50 de lei impozit pe teren, impozit pe mijloacele de transport, impozit pe clădiri şi taxă de ecologizare 

Ieri, ghişeele Primăriei Municipiului Suceava s-au deschis pentru localnicii care vor să-şi facă datoria de buni contribuabili încă din primele zile ale anului 2021.

La fel cum a procedat începând din 2005, de când conduce administraţia publică locală, primarul Ion Lungu a fost cel dintâi plătitor al impozitelor şi taxelor datorate bugetului municipal. „Conform tradiţiei, am  fost primul care, astăzi, a achitat impozitele şi taxele locale, cu chitanţa nr. 1. În acest an, taxele şi impozitele locale nu au fost majorate, fiind cele de la ni-velul anului 2020. Cetăţenii care vor achita aceste taxe şi impozite până la data de 31 martie 2021 vor beneficia de o  reducere de 10% din suma totală de plată” (exceptând taxa de ecologizare pentru care această reducere nu se aplică)  a informat ocupantul fotoliului administrativ din Areni.

În total, primarul a avut de plată 566 de lei, reprezentând 15 lei impozit pe teren, 135 de lei impozit pe mijloacele de transport, 200 de lei impozit pe clădiri şi 216 lei taxa de ecologizare. Beneficiind de bonificaţia de 10% pentru plata integrală anticipată, edilul-şef achitat efectiv doar 532,50 de lei, făcând o economie de 33,5 lei.

„Vreau să fac un apel la suceveni să-şi achite taxele şi impozitele locale, deoarece, evident, avem nevoie de resurse financiare pentru realizarea priorităţilor pe care Primăria le-a stabilit pentru anul 2021” a precizat Ion Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: