Municipiul Suceava, oraşele Gura Humorului, Frasin şi comuna Berchişeşti trec în scenariul galben

> Comuna Ipoteşti scapă de restricţiile suplimentare şi intră în scenariul verde

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Suceava convocat, luni, în şedinţă extraordinară online a analizat evoluţia epidemiei cu noul coronavirus în localităţile judeţului şi a adoptat o nouă hotărâre privind măsurile care trebuie luate în unele localităţi.

Prin Hotărârea CJSU nr. 109 din 28.12.2020, s-a dispus în condiţiile art. 4 din Hotărârea CJSU Suceava nr. 94/2020, având în vedere incidenţele cazurilor pozitive la mia de locuitori în ultimele 14 zile, începând cu data emiterii prezentei hotărâri, încetarea aplicabilităţii măsurilor stabilite prin hotărârea sus-menţionată pentru comuna Ipoteşti (1,38).

S-a dispus începând cu data de 29.12.2020, ora 00.00, pentru municipiul Suceava şi oraşul Gura Humorului, şi începând cu data de 30.12.2020, ora 00.00, pentru oraşul Frasin şi comuna Berchişeşti, măsuri specifice scenariului galben, pentru o perioadă de 14 zile, unităţi administrativ-teritoriale prevăzute în Anexa nr. l la prezenta hotărâre (unde incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este între 1,5 şi 3/1000 de locuitori). (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: