Comunele Ilişeşti şi Poiana Stampei intră în scenariul roşu

> Comuna Todireşti în scenariul galben, iar Capu Câmpului şi Fundu Moldovei scapă de restricţiile suplimentare şi revin în „scenariul verde”

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Suceava a analizat duminică, în şedinţă extraordinară, evoluţia epidemiei în localităţile judeţului şi a adoptat o nouă hotărâre privind stabilirea unor măsuri suplimentare sau ridicarea măsurilor impuse.

Astfel, prin Hotărârea CJSU nr. 108 din 27.12.2020, s-a dispus în condiţiile art. 2 din Hotărârea CJSU Suceava nr. 92/2020 şi art.3 din 93/2020 având în vedere incidenţele cazurilor pozitive la mia de locuitori în ultimele 14 zile, începând cu data emiterii prezentei hotărâri, încetarea aplicabilităţii măsurilor stabilite prin hotărârea sus-menţionată, pentru comuna Capu Câmpului (0,00) şi comuna Fundu Moldovei (0,25).

S-au dispus începând cu data de 29.12.2020, ora 00.00, măsuri specifice scenariului roşu pentru comuna Todireşti, pentru o perioadă de 14 zile, unitate administrativ-teritorială prevăzută în Anexa nr. 1 la prezenta hotărâre (unde incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este între 1,5 şi 3/1000 de locuitori). (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: