Vicovu de Sus

Şofer reclamat pentru transport neautorizat de persoane

> El transporta pasageri care nu purtau mască de protecţie individuală

 Poliţiştii suceveni au amendat un şofer care efectua transport neautorizat de persoane, dar şi pasagerii din maşină pentru că nu respectau prevederile privind măsurile sanitare instituite.

Sâmbătă, la ora 9.43, lucrătorii din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus au fost sesizaţi de către ofiţerul de serviciu principal din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava cu privire la faptul că prin intermediul liniei Telverde, un cetăţean a sesizat că un bărbat efectuează un transport de persoane fără a fi autorizat, iar pasagerii nu poartă mască de protecţie individuală.

Având în vedere sesizarea, echipajul de poliţie planificat în serviciu a identificat şi oprit regulamentar în trafic autoturismul semnalat pe Calea Cernăuţi de pe raza oraşului Vicovu de Sus.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 76 ani, iar în calitate de pasageri au fost legitimate patru persoane cu vârste cuprinse între 16 şi 72 de ani.

Conducătorul auto şi pasagerii, în momentul opririi în trafic, nu purtau mască de protecţie individuală, fapt pentru care au fost sancţionaţi contravenţional conform prevederilor Legii nr. 55/2020.

De asemenea, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul persoanelor în regim de taxi fără autorizaţie, iar ca măsură complementară s-au reţinut certificatul de înmatriculare şi plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: