În cadrul primei ediţii a proiectului „Un Crăciun pentru fiecare”

Concert caritabil la Mănăstirea Putna

În prezenţa ÎPS Părinte Calinic, arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, duminică, 20 decembrie, a avut loc la Mănăstirea Putna un concert de colinde care s-a integrat – ca manifestare culturală – în proiectul „Un Crăciun pentru fiecare”.

 Este al doilea eveniment de acest fel din cadrul proiectului. Concertul a fost transmis online pe pagina de Facebook a Mănăstirii Putna şi a unora dintre partenerii media ai proiectului.

 Concertul a fost realizat prin colaborarea Sectorului Social Filantropic al Centrului Eparhial Suceava cu Sectorul Exarhat.

Moderator al spectacolului a fost protosinghel Dosoftei Dijmărescu, exarh cultural al Arhiepiscopiei, care a prezentat, pe rând, informaţii despre formaţiile şi repertoriul susţinut.

 Grupul Psaltic „Dimitrie Suceveanu” al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, Corala „Sf. Leontie” Rădăuţi, Corul de măicuţe al Mănăstirii Cămârzani, Corul Liceului „Ion Nistor” din Vicovu de Sus sunt doar câteva formaţii corale care au transmis, prin muzică şi vers, frumuseţea luminoasă a colindelor de Crăciun.

 Proiectul caritabil „Un Crăciun pentru fiecare” are drept scop pregătirea a 2.000 de pachete cu haine, alimente de bază şi dulciuri pentru 1.000 de persoane vârstnice şi 1.000 de copii din familii defavorizate. (C.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: