Dr. Dan Ştefan Rusu, diagnosticat cu Covid-19, a murit

Managerul Spitalului Municipal Rădăuţi, Traian Andronachi, a anunţat, miercuri seara, că fostul director medical al unităţii medicale, dr. Dan Ştefan Rusu, a încetat din viaţă, fiind diagnosticat cu Covid-19.

Traian Andronachi a spus că este o zi tristă pentru Spitalul Municipal Rădăuţi.

„După ce în 30 septembrie am pierdut o colegă, doamna asistentă Rodica Mariana Petrariu, răpusă de Covid,  astăzi am mai pierdut un coleg, un profesionist, un medic de excepţie” a spus managerul Spitalului Municipal Rădăuţi.

El a menţionat că Dan Ştefan Rusu a activat în cadrul secţiei de psihiatrie a spitalului municipal din 1989, ocupând de-a lungul timpului poziţiile de şef de secţie şi director medical al Spitalului Municipal Rădăuţi.

„Domnului medic, doctor în medicină, Rusu Dan Ştefan, ne rugăm «să-i fie ţărâna uşoară» şi Dumnezeu sa-l odihnească în Împărăţia Sa! Condoleanţe îndureratei familii!” a transmis Traian Andronachi.

Dan Ştefan Rusu a absolvit în 1980 Facultatea de Medicină Generală la UMF Gr.T. Popa din Iaşi, iar apoi a lucrat în Siret până în 1989, când a început activitatea la Spitalul Municipal Rădăuţi.

El a fost diagnosticat cu infecţie cu SARS-CoV-2 în 17 noiembrie, iar din 22 noiembrie a fost internat în SM Rădăuţi, ulterior fiind transferat la un spital din Iaşi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: