Municipiul Suceava intră în scenariul galben

> Restaurantele şi cinematografele se redeschid, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului

 Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a decis, ieri, ca municipiul Suceava să iasă din scenariul roşu şi să intre în scenariul galben după ce rata de infectare a scăzut la sub 3 cazuri la mia de locuitori.

Având în vedere că municipiul Suceava, începând cu data de 15.12.2020, va intra sub măsurile suplimentare, conform incidenţei cuprinse în scenariul galben, prefectul judeţului Suceava, Alexandru Moldovan, mulţumeşte locuitorilor municipiului că au dat dovadă de responsabilitate şi au respectat măsurile de prevenţie impuse de autorităţi.

Totodată, acesta a transmis sucevenilor să aibă un comportament precaut, în special în perioada aceasta a sărbătorilor de iarnă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: