Două persoane au ajuns la spital după ce au fost accidentate pe treceri pentru pietoni

În cursul zilei de luni, 7 decembrie, două accidente rutiere similare s-au produs la Suceava şi Rădăuţi. În ambele cazuri, au avut de suferit pietonii care traversau strada regulamentar.

În primul caz, o suceveancă de 52 de ani traversa regulamentar strada Ana Ipătescu din Suceava. În acest timp, ea a fost acroşată de un Volkswagen condus de un sucevean de 55 de ani. Bărbatul conducea pe banda nr. 1 a sensului de deplasare Calea Unirii spre str. Ştefan cel Mare.

În urma accidentului, femeia a fost rănită şi transportată la UPU Suceava. La rândul său, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Accidentul de la Rădăuţi s-a produs pe strada Calea Bucovinei. O tânără de 29 de ani s-a angajat regulamentar în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată cu indicator şi marcaj, moment în care a fost accidentată de o Dacie condusă de un bărbat de 50 de ani, din judeţul Constanţa.

După accident, conducătorul auto a transportat-o pe femeie la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde a fost diagnosticată cu o contuzie la genunchiul stâng.

Atât conducătorul auto, cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În ambele cazuri s-au întocmit dosare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI