Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor a dăruit 20 de tone de cartofi spitalelor din judeţ

Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor a dăruit aproximativ 20 de tone de cartofi spitalelor din Rădăuţi, Fălticeni, Siret, Câmpulung Moldovenesc, precum şi Mănăstirii Râşca.

Potrivit unui comunicat al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, „această acţiune a fost o adevărată desfăşurare de forţă, la care au contribuit Sectoarele Misiune şi Social Filantropic.

La Mănăstirea Sihăstria Putnei, 50 de tineri voluntari de la parohiile din zona Rădăuţi, Fălticeni şi Suceava şi oameni cu suflet mare au sortat cartofii şi i-au pus în saci, pregătind darul pentru spitalele în care oamenii bolnavi, în suferinţă, aşteaptă tămăduirea cu nădejde în Dumnezeu.

Departamentul Activităţi Tineret a fost în prima linie. Acţiunea de voluntariat a tinerilor a fost coordonată de părintele Justinian Cojocar, care a muncit energic alături de inimoşii tineri şi de oamenii harnici care s-au adăugat cu bucurie lucrării.

În anul acesta 2020, proclamat de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române «Anul omagial al pastoraţiei părinţilor şi copiilor» şi «Anul comemorativ al filantropilor ortodocşi români», încă o picătură de milostenie se adaugă altor picături de până acum ce se doresc a curge frumos în oceanul plin de milostivire al Împărăţiei lui Dumnezeu.

S-a făcut doar ceea ce eram datori să facem, având exemplu pe Bunul Dumnezeu care revarsă mereu asupra noastră toate darurile sale: «Fiţi milostivi, precum şi Tatăl vostru cel Ceresc milostiv este!» (Luca 6,36)”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: