PSD Suceava 2020

Un copil de un an şi 10 luni a căzut de la etajul doi al unui bloc

Un copil de un an şi 10 luni a căzut în gol de la înălţimea de aproximativ zece metri şi a supravieţuit deoarece a aterizat pe sacii de gunoaie din exteriorul imobilului, care au atenuat căderea.

În seara respectivă, tatăl copiilor era plecat la muncă, iar mama a mers la cumpărături, pe când copiii au fost lăsaţi în grija celui mai mare copil, în vârstă de 16 ani.

În aceste condiţii, copilul se juca în holul locuinţei cu ceilalţi fraţi şi surori, iar la un moment dat acesta s-a urcat pe o masă, sprijinindu-se de un geam neasigurat, care s-a deschis, iar copilul a căzut de la etajul al doilea al imobilului.

Copilul a fost transportat la spitalul municipal unde a fost stabilit diagnosticul de „contuzionat uşor prin cădere de la înălţime”, fiind transportat la Spitalul Judeţean Suceava pentru investigaţii de specialitate.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”, urmând să fie informat şi serviciul de asistenţă socială pentru dispunerea măsurilor conform compeţentelor. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: