Premierul Ludovic Orban inaugurează astăzi centura ocolitoare a municipiului Rădăuţi

Premierul Ludovic Orban şi ministrul Transporturilor, Lucian Bode, vor participa, astăzi după-amiază, la recepţia lucrărilor la şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi, a anunţat ieri Prefectura Suceava.

Lucrările la centura municipiului Rădăuţi au început în 2018 şi s-au încheiat în cursul acestei săptămâni.

Centura are o lungime de 16,579 km şi înconjoară municipiul Rădăuţi, fiind prima centură inelară din ţară în jurul unui municipiu.

După recepţia lucrărilor la şoseaua de centură, premierul Ludovic Orban şi ministrul Transporturilor vor merge la Pojorâta, pentru a vedea o demonstraţie cu un tren de lucru achiziţionat de către CFR SA pentru lucrări de refacţie pe linia Suceava – Apahida.

Noul tren de lucru are o productivitate medie de refacere totală a suprastructurii căii de 200 ml/oră.

Alături de delegaţia guvernamentală, la aceste evenimente vor participa şi preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, şi prefectul Alexandru Moldovan. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Iar aceleasi laude ridicole a lui flutur pe munca altora , manifestare caraghioasa de campanie electorala , orban venind la semenul sau flutur sa-i mai spele imaginea mult patata de faptele celor multi ani de dominatie fara nici un rezulat bun pentru judet !!!!!

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: