PSD Suceava 2020

Handbal junior

Competiţiile de juniori au fost amânate pentru anul viitor

Federaţia Română de Handbal a decis, în cele din urmă, să amâne startul sezonului oficial 2020-2021 în competiţiile juniorilor pentru luna ianuarie a anului viitor. În adresa trimisă echipelor care şi-au manifestat intenţia de a începe cât mai grabnic competiţia, FRH a motivat luarea acestei hotărâri prin faptul că multe cluburi nu au avut acces la sălile de sport, pentru antrenamentele specifice, după ce Ministerul Educaţiei şi Cercetării a sistat activitatea în şcoli din cauza pandemiei de coronavirus.

FRH propune ca dată de începere a primului turneu ziua de 27 ianuarie, respectând acelaşi protocol medical instituit la Divizia Naţională.

„Îmi pare sincer rău că nu s-a putut juca handbal la nivel de juniori toamna aceasta. Copiii au stat de atâta timp fără competiţie şi au ajuns să fie uşor demoralizaţi. Sunt nerăbdători să joace handbal din nou. E drept că au parte de antrenamente zilnice, iar unii dintre ei au onorat şi convocările la loturile naţionale, însă adevărul este că evaluarea reală se face în competiţiile şi în meciurile oficiale. Acum, nu ne rămâne decât să sperăm că întrecerea se va relua în luna ianuarie, însă nu avem nicio certitudine că se va întâmpla acest lucru”, a declarat antrenorul Vasile Boca, de la CSU Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: