Un cadru didactic universitar a fost confirmat cu SARS-CoV-2

> De asemenea, au fost infectaţi patru elevi, doi studenţi şi patru angajaţi din învăţământul preuniversitar din judeţ

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, consilier Gabriela Băncilă, a declarat ieri că în anterioarele 24 de ore au fost confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus patru elevi, doi studenţi, patru angajaţi din învăţământul preuniversitar şi un cadru didactic universitar.

Gabriela Băncilă a spus că dintre cele patru cazuri de infecţie cu SARS-CoV-2 înregistrate în rândul elevilor unul a fost confirmat la un elev de clasa a VII-a de la Şcoala Gimnazială Şcheia, unul la un elev din clasa a IV-a de la Şcoala Gimnazială „Regina Elisabeta” din Rădăuţi (care s-a aflat în izolare la domiciliu în ultima săptămână), unul la un elev din clasa a X-a de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava, iar altul la un elev al Şcolii Postliceale Sanitare „Ştefan cel Mare şi Sfânt” din Câmpulung Moldovenesc.

Ea a precizat că doi tineri din Suceava, studenţi ai Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, ce urmează cursurile online, au fost confirmaţi cu noul coronavirus în urma testării.

Băncilă a menţionat că au mai fost confirmaţi pozitiv cu SARS-CoV-2 o secretară de la Şcoala Gimnazială Siret, doi profesori, de la şcolile gimnaziale nr. 11 şi nr. 4 din Suceava, dar şi un profesor de la Şcoala Gimnazială Fântâna Mare.

Totodată, în urma testării, un cadru didactic universitar a fost confirmat cu noul coronavirus, acesta desfăşurându-şi activitatea didactică online. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI