CJ Suceava alocă încă un milion de lei pentru Spitalul Rădăuţi

 > De asemenea, administraţia judeţeană acordă câte 500.000 de lei pentru spitalele din Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului şi Siret, care vor trata cazuri uşoare de Covid-19

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, miercuri, că după şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, ca urmare a solicitărilor primite, va propune în şedinţa extraordinară de astăzi a deliberativului judeţean alocarea sumei de 3.000.000 lei, cu titlul de ajutor pentru situaţii de extremă dificultate pentru municipiile Rădăuţi, Vatra Dornei şi Câmpulung Moldovenesc şi oraşelor Gura Humorului şi Siret.

Gheorghe Flutur a spus că municipiul Rădăuţi, al cărui spital a fost şi este implicat puternic în ceea ce priveşte tratarea pacienţilor Covid-19, va primi suma de un milion de lei, în timp ce celelalte oraşe vor primi câte 500.000 de lei în vederea asigurării de resurse financiare suplimentare pentru spitalele aflate sub autoritatea acestora, având în vedere creşterea numărului de pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19.

„În mare parte, am constituit aceste resurse ca urmare a anulării unor evenimente incluse în calendarul de acţiuni în această perioadă şi din economiile rezultate în urma unor licitaţii” a spus Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: