Dacă rata de infectare în municipiul Suceava va creşte

Se vor relua acţiunile de dezinfecţie în spaţiile publice

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat că se continuă acţiunile de igienizare şi dezinfecţie a platformelor moderne de colectare a deşeurilor din municipiul Suceava în scopul prevenirii şi combaterii infecţiei cu SARS-CoV-2.

El a explicat că operaţiunile au două componente principale, respectiv igienizarea şi dezinfecţia containerelor la interior, cu ajutorul unei maşini speciale cu pompă tip vidanjă care goleşte levigatul, şi igienizarea şi dezinfecţia containerelor la exterior precum şi a platformelor din jurul containerelor, cu o maşină cu abur de înaltă presiune.

„Se spală şi se igienizează exteriorul containerelor şi pavelele platformei din jurul containerelor. De asemenea, se dezinfectează exteriorul containerelor, capacele, mânerele, platformele din jurul acestora. Aceste activităţi au o frecvenţă zilnică pentru fiecare punct de colectare în parte” a spus Harşovschi.

El a informat că în municipiul Suceava indicele de infectare a ajuns, miercuri, la 2,4 la mia de locuitori.

„Dacă situaţia o va cere, iar indicele de infectare va creşte, vom relua şi operaţiunile de dezinfecţie în spaţiile publice” a precizat viceprimarul. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: