Suceveanul Radu Semian la un pas de medalia de aur

 Sala Sporturilor din Giurgiu a găzduit, zilele trecute, Campionatul Naţional de box Under 22. Clubul Sportiv Municipal din Suceava s-a prezentat în competiţie cu pugilistul Radu Semian, care a concurat în cadrul categoriei 75 de kilograme. Sportivul antrenat de Andu Vornicu a avut un parcurs fără greşeală până în finală, acolo unde a fost învins de constănţeanul Andrei Drăgan. Decizia arbitrilor a fost însă puternic contestată de Andu Vornicu.

„Din punctul meu de vedere şi al celor prezenţi în sală, meciul decisiv pentru titlu a fost câştigat de sportivul meu. Interesele au fost însă foarte mari, în condiţiile în care această competiţie a contat drept criteriu de selecţie pentru campionatele europene. Am încercat să-l consolez pe Radu după această nedreptate şi i-am transmis că pentru mine el este adevăratul campion”, a declarat antrenorul Andu Vornicu, care a dorit să mulţumească pentru sprijin conducerii CSM Suceava şi oamenilor de afaceri Ciprian Nuţu, Bogdan Straton, Bogdan Florea şi Adrian Bodnar.

Pentru pugiliştii suceveni urmează acum campionatele naţionale de juniori, care vor avea loc în intervalul 15-20 octombrie, la Târgu Jiu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: