Până la începutul lui octombrie

Şapte instituţii de învăţământ din Suceava, Vatra Dornei şi Siret trec la scenariul roşu de funcţionare

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava s-a întrunit, vineri, într-o nouă şedinţă extraordinară.

Potrivit Prefecturii Suceava, principalul subiect de pe ordinea de zi a fost reanalizarea scenariilor de funcţionare pentru instituţiile de învăţământ din judeţul Suceava, în anul şcolar 2020-2021.

Astfel, sursa citată arată că, în săptămâna 28.09 – 2.10.2020, următoarele instituţii vor funcţiona în scenariul roşu: municipiul Suceava: Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”; municipiul Vatra Dornei: Şcoala Gimnazială Nr. 2; oraşul Siret: Clubul Copiilor, Colegiul Tehnic „Laţcu Vodă”, Grădiniţa cu Program Normal Luminiţa, Şcoala Gimnazială Petru Muşat, Grădiniţa cu Program Normal Siret.

Prefectura a precizat că propunerile de a funcţiona în scenariul roşu au venit din partea consiliilor de administraţie ale instituţiilor menţionate, propunerile fiind avizate de ISJ Suceava şi DSP Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: