S-a inaugurat locul de joacă din parcul central al Sucevei

>„Ne rugăm la Dumnezeu ca acest coronavirus blestemat să ne lase în pace, în aşa fel încât copiii să se poată bucura de noua investiţie” a spus şeful municipalităţii sucevene

Noul loc de joacă din parcul central al municipiului Suceava a fost inaugurat ieri, de primarul Ion Lungu, împreună cu viceprimarul Lucian Harşovschi.

Edilul-şef a spus că este o investiţie importantă, materializată în baza contractului de delegarea prin concesionare a serviciului de salubritate menajeră către Ritmic Com şi Diasil Service, asociere care s-a angajat la darea în folosinţă a două noi locuri de joacă pe an. „Este o inaugurare atipică, având în vedere că nu sunt prezenţi cei care sunt cei mai interesaţi de acest loc de joacă, copiii. Din păcate, pandemia nu permite acest lucru (…). Şi noi am depus solicitare la Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, dar, întrucât, din păcate, numărul de cazuri de coronavirus a crescut, s-a decis să mai aşteptăm o perioadă” a subliniat şeful executivului.

Chiar dacă unii suceveni s-au arătat a fi critici, Lungu spune că, destinat fiind copiilor între 3 şi 15 ani, „acesta este un loc de joacă frumos”, desfăşurat pe o suprafaţă cauciucată de 600 mp, cu trei niveluri pe 9 metri înălţime, având 7 intrări şi 12 ieşiri şi putând fi utilizat de către 150 de beneficiari concomitent. „Ne rugăm la Dumnezeu ca acest coronavirus blestemat să ne lase în pace, în aşa fel încât copiii să se poată bucura de noua investiţie. Au fost copii care ne-au rugat să le dăm voie, iar dacă se va lua o decizie în la Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă vom avea dispensere, persoane care vor dezinfecta periodic aceste elemente şi vom asigura distanţarea fizică” a spus Ion Lungu, menţionând că astăzi va fi inaugurat locul de joacă de pe strada Cuza Vodă din cartierul Burdujeni. În 2019, un alt loc de joacă a fost dat în folosinţă pe strada Amurgului din Burdujeni, iar altul pe strada Staţiunii din cartierul Obcini, acesta fiind cel mare din municipiul Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: