Senatorul PSD Ioan Stan:

Gheorghe Flutur încearcă să atragă atenţia asupra sa sub orice chip, uitând că se află la finalul unui mandat în care n-a demonstrat nimic

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, consideră că preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, încearcă să câştige încă un mandat la conducerea CJ Suceava spunând „vom face”, deşi a arătat că în ultimii 4 ani nu a demonstrat nimic.

„Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava încearcă la rândul lui să fie ironic, după ce s-a transformat în subiect de glumă la nivel judeţean prin proiectele fantasmagorice promovate şi prin inaugurările făcute proiectelor finanţate prin banii acordaţi de guvernul PSD” spune Ioan Stan într-un comunicat de presă.

El a consideră că e „chiar jenant” să te promovezi prin munca altora şi singurele tale proiecte să se afle sub sintagma „vom face”, dar că se pare că preşedintele CJ Suceava nu înţelege acest aspect.

„Numai că ironiile sale nu fac să râdă pe nimeni. Se poate ca unii să zâmbească de milă, pentru că este ruşinos să vezi un om în toată firea cum încearcă să atragă atenţia asupra sa sub orice chip, ca un copil răzgâiat, însuşindu-şi munca altora sau inventând poveşti despre ce va face” a adăugat Ioan Stan.

El a apreciat că Gheorghe Flutur, în campania electorală, nu a făcut nimic altceva decât să taie panglica unor proiecte finalizate datorită finanţărilor asigurate de guvernul PSD şi să povestească despre ce va face dacă va ieşi din nou preşedinte al CJ, uitând că se află la finalul unui mandat în care n-a demonstrat nimic.

„Nici măcar că are trecere la guvernul PNL, acest lucru fiind evident mai cu seamă pe perioada stării de urgenţă când colegii lui aflaţi la guvernare n-au ajutat cu nimic Suceava. Tot domnia sa, pozând într-un om foarte ocupat, ne informează că «nu are timp de bancuri». Spre bucuria sa, îl informăm că începând de pe 28 septembrie va avea suficient timp să se ocupe şi de asta, poate chiar să scrie cărţi umoristice şi îndrăznim să-i sugerăm un prim titlu pentru cariera sa de umorist: «Mari realizări ale mandatului meu de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava»” a conchis Ioan Stan. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: