CNAIR a început modernizarea E 85 din Vama Siret

> Săptămâna viitoare se depune şi cererea de finanţare pentru modernizarea PTF Siret

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, ieri, că au început lucrările de modernizare a drumului european E 85 începând din Vama Siret, care va continua şi prin oraşul Siret până la zona deja modernizată a drumului.

Flutur a spus că Vama Siret este unul dintre cele mai mari puncte de trecere a frontierei, prin care trec anual peste 700.000 de autovehicule.

„Mă bucur să fiu prezent aici cu reprezentanţii CNAIR pentru că se începe modernizarea E 85 din frontieră spre Siret, care va traversa oraşul Siret” a spus Flutur, explicând că se va ajunge până la zona drumului modernizată deja anul acesta.

El a mulţumit Ministerului Transporturilor şi CNAIR pentru că au dat curs solicitărilor pe care le-a făcut.

El a mai declarat că miercuri, 30 septembrie, se depune cererea de finanţare pentru modernizarea Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Siret, o investiţie de 10 milioane de euro.

„Cea mai importantă piesă din proiect este montarea unui tunel de scanare a tirurilor pentru a scurta durata de aşteptare în vamă. După ce se va moderniza acest punct se estimează o creştere a numărului de autovehicule prin acest punct al autocamioanelor” a spus Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: