Vicovu de Sus

Un tânăr a fost găsit înecat în râul Suceava

> Lângă el, în apă, se afla o căruţă deteriorată la care era înhămat un cal

Un tânăr de 28 de ani şi-a pierdut viaţa în râul Suceava. Corpul neînsufleţit a fost găsit ieri dimineaţă, pe raza oraşului Vicovu de Sus, în zona denumită popular „La Carabă”.

Tânărul a fost găsit la circa 5 metri de la mal, în albia râului. În zona respectivă malul are o înălţime de aproximativ 4 metri. Lângă trupul neînsufleţit se afla o căruţă ce prezenta urme de distrugere, mai multe utilaje care sunt folosite la activităţi agricole; la căruţă era înhămat un cal.

Pompieri din cadrul Gărzii de Intervenţie Vicovu de Sus au extras din râu atât trupul tânărului, cât şi calul.

În zona menţionată se foloseşte o cale de acces temporară, fără continuitate (ea terminându-se în albia râului Suceava), ce face accesul spre str. George Coşbuc din Vicovu de Sus.

Poliţiştii investighează circumstanţele în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea „ucidere din culpă”. În acelaşi timp, va fi efectuată necropsia cadavrului pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.

Se ştie că tânărul (care nu era consumator de băuturi alcoolice) a plecat de acasă luni, pe la orele amiezii, pentru a executa unele activităţi agricole la diferite persoane. N-a mai revenit la domiciliu. A fost căutat de familie, tatăl fiind cel care i-a găsit trupul neînsufleţit. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: