Rădăuţi

În două parcuri au fost montate cuiburi de cărţi

În municipiul Rădăuţi au apărut primele cuiburi de cărţi, montate de membrii clubului de lectură „BookHaos Society”.

Potrivit unui comunicat al clubului, cuiburile de cărţi au fost nu doar montate, ci şi realizate de membrii acestuia. Cele două cuiburi au fost montate la finalul săptămânii trecute în Parcul „Bogdan Vodă” şi în parcul central din Rădăuţi.

„Dacă treceţi prin cele două parcuri, vă încurajăm să împrumutaţi o carte din căsuţele amplasate şi să contribuiţi la a îmbogăţi rezerva cuibului de lectură. În viitor plănuim să extindem proiectul Cuiburi de cărţi şi să înfrumuseţăm cu cât mai multe cărţi oraşul Rădăuţi” relatează sursa citată.

În acest context, membrii clubului îi invită pe toţi doritorii să participe la întâlnirile lunare ale clubului de lectură. În fiecare lună se stabileşte cartea pe baza căreia se vor purta discuţiile în cadrul întâlnirilor, orice membru putând să facă propuneri.

Fondatorii clubului de lectură sunt: Naomi Baciu (student la The University of Manchester), Tabita Juravle (proaspăt absolventă a Colegiului Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi”) şi Viorel Hurjui (profesor de limba engleză). Însă echipa ce a realizat proiectul „BookHaos Society” este mult mai extinsă. Printre susţinătorii activi ai clubului de lectură se numără: Luca Ciubotaru (preşedintele Asociaţiei Rădăuţiul Civic), Dana Cernăucean, Ana-Maria Lavric-Paraschi, Dana Haiura, Anamaria Cernovschi, Mihaela Manoli. (C.P.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: