Din octombrie, de la Suceava

Zbor spre Doncaster, Marea Britanie

> Zborurile vor avea două frecvenţe pe săptămână, miercuri şi duminică

 O nouă cursă aeriană, cu destinaţia Doncaster/Sheffield (Marea Britanie), operată de Wizz Air, va fi deschisă de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava, începând din 25 octombrie a.c..

Preşedintele CJ, Gheorghe Flutur, a precizat că zborurile vor avea două frecvenţe pe săptămână, în zilele de miercuri şi duminică.

Programul de operare este următorul (ore locale): decolare Doncaster/ Sheffield: ora 9 – aterizare Suceava: ora 11.10; decolare Suceava: 11.55 – aterizare Doncaster/ Sheffield: 13.15.

Biletele au fost puse în vânzare începând de joi, 13 august. Reamintim că activitatea Aeroportului Suceava se intensifică, în sensul în care Tarom îşi reia zborurile zilnice, Wizz Air deschide noi rute, iar Blue Air operează până la sfârşitul lunii septembrie cursele regulate de pe Aeroportul Bacău.

Totodată, la aeroport se lucrează la extinderea parcării, iar infrastructura aeroportuară va fi dezvoltată, urmând să fie lansat şi proiectul unui terminal cargo. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI