Siretul Dolhasca şi-a propus să promoveze în eşalonul trei

> Testările pentru depistarea Covid-19 vor costa clubul peste 16.000 de lei

Campioana judeţului Suceava, Siretul Dolhasca, se va confrunta cu Unirea Mirceşti (Iaşi) şi Bradul Borca (Neamţ) la barajul pentru promovarea în Liga a III-a, care va avea loc pe teren neutru, la Vaslui, în intervalul 1-9 august.

În prima partidă se vor întâlni reprezentantele judeţelor Iaşi şi Neamţ, Siretul Dolhasca, reprezentanta Sucevei, urmând să evolueze pe data de 5 august, în compania grupării Unirea Mirceşti, şi pe 9 august, împotriva celor de la Bradul Borca. Toate meciurile vor începe la ora 17.30.

Conform normelor stabilite de FRF, toate formaţiile participante la baraj vor trebui să efectueze în perioada următoare trei testări pentru depistarea Covid-19.

Echipa din Dolhasca a efectuat la începutul acestei săptămâni prima testare, la un laborator medical din municipiul Suceava. Au fost testate în total 20 de persoane, dintre care 18 jucători. Toată acţiunea a costat 5.500 de lei. Operaţiunea va mai fi repetată de două ori, pe 31 iulie şi pe 6 august.

 Tudor Homneac, unul dintre jucătorii de bază ai echipei, nu va face deplasarea la Vaslui

„Încercăm să ne conformăm în totalitate cerinţelor FRF, mai ales că dorim să aducem în premieră fotbalul de Liga a III-a la Dolhasca. Sper să nu avem surprize neplăcute în momentul în care vor anunţate rezultatele testărilor, astfel încât să ne putem prezenta la Vaslui cu echipa standard. O singură absenţă certă avem în acest moment, cea a experimentatului Tudor Homneac, care nu ne va putea însoţi la Vaslui din cauza unor probleme personale. Chiar dacă vom întâlni adversari foarte incomozi, aşa cum am mai spus, obiectivul nostru este promovarea în eşalonul al treilea, iar pe această cale doresc să mulţumesc Primăriei şi Consiliului Local din Dolhasca pentru sprijin”, a declarat Constantin Ferariu, antrenor-jucător la formaţia Siretul.

Conform Hotărârii Comitetului de Urgenţă al FRF, vor promova din Liga a IV-a în Liga a III-a 14 echipe câştigătoare ale minigrupelor de baraj în trei dintre cele 42 de campioane judeţene declarate de Asociaţiile Judeţene de Fotbal şi de Asociaţia Municipală de Fotbal Bucureşti. Respectiva hotărâre prevede că fiecare echipă va disputa un singur joc împotriva fiecăreia dintre celelalte două echipe din minigrupă, în cadrul unui turneu, care se va desfăşura pe teren neutru.

În cazul în care o echipă situată pe locul întâi într-o minigrupă din cadrul barajului de promovare în Liga III-a nu se înscrie în competiţie, nu îndeplineşte condiţiile de participare sau se retrage înainte de începerea competiţiei Liga a III-a sezonul 2020-2021, locul vacant astfel apărut va fi completat cu echipa situată pe locul 2 în minigrupa respectivă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: