Numărul sucevenilor care s-au vindecat de Covid-19 a ajuns la 3.789

> 26 suceveni cu Covid-19 au fost internaţi în spital, iar 17 au fost externaţi în ultimele 24 de ore

 Prefectura Suceava anunţă că potrivit datelor centralizate de către Direcţia de Sănătate Publică Suceava, la nivelul judeţului Suceava ieri s-au înregistrat 3.789 de persoane declarate vindecate de Covid-19.

În acelaşi timp, la nivelul judeţului, în ultima perioadă au fost internate 26 persoane diagnosticate cu Covid-19, iar 17 persoane declarate vindecate au fost externate.

Astfel, din totalul celor 523 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 127 sunt diagnosticaţi cu Covid-19, iar 117 sunt în zona tampon. Din cei 127 diagnosticaţi Covid-19, 85 pacienţi prezintă forme medii ale bolii, 36 forme uşoare, iar 6 cu forme grave sunt internaţi în secţia ATI, dintre care unul este ventilat mecanic.

În Spitalului Municipal Rădăuţi au fost internaţi 60 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 şi 11 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

De menţionat este că numărul total de persoane testate până în prezent este de 32.331, în ultimele 24 de ore fiind testate 336 de persoane. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: