Dan Ioan Cuşnir reacţionează:

În Parcul Şipote nu s-au refăcut zonele afectate de furtună

> Au trecut 10 zile şi nu s-a întâmplat nimic, iar sucevenii riscă să se accidenteze

Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, candidat la funcţia de primar al Sucevei, şi-a exprimat, ieri, indignarea că la 10 zile de la furtuna care a afectat municipiul Suceava, în Parcul Şipote copacii rupţi de vânt sunt lăsaţi acolo, iar dalele smulse de torentele formate nu au fost reparate şi că reprezintă pericole pentru sucevenii care vor să circule în acea zonă.

Cuşnir a arătat la Subiectul Zilei de la News Bucovina că după 10 zile de la furtuna care a lovit municipiul Suceava, în Parcul Şipote nu s-a intervenit deloc pentru refacerea zonelor afectate şi că cei care ar fi dorit să ajungă la Cetatea de Scaun mergând pe jos, prin parc, într-o plimbare de plăcere, au mari dificultăţi.

Nu există minima aplecare spre nevoile cetăţenilor

„Nu au minima aplecare spre nevoile cetăţenilor” a declarat Cuşnir.

El a arătat că aplicaţia „Suceava City App” ar fi trebuit să fie funcţională, pentru că ar fi fost o resursă pentru cetăţean şi pentru Primărie, iar situaţia din Parcul Şipote putea fi semnalată de cetăţeni care să transmită fotografii Primăriei prin intermediul aplicaţiei.

Cuşnir s-a întrebat ce face Poliţia Locală şi de ce nu semnalează aceste pericole publice, dar şi de ce nu au existat discuţii între responsabilii din Primăria Suceava cu cei ai Direcţiei Silvice Suceava pentru a soluţiona problema.

Au trecut zece zile de la furtuna care a rupt acei copaci şi nu s-a întâmplat nimic

El a atras atenţia că nu contează că parcul este în administrarea Direcţiei Silvice Suceava, pentru că este o zonă prin care se plimbă sucevenii şi că locuitorii Sucevei trebuie să fie o prioritate pentru administraţia locală.

Cuşnir este convins că administraţia locală suceveană nici nu ştie situaţia din această zonă.

„Nu au de unde să ştie pentru că aplicaţia Suceava City App nu funcţionează, Poliţia Locală nu-şi face treaba, Domeniul Public nu-şi face treaba” a menţionat Cuşnir.

El a mai declarat că de 8 luni de când Guvernul PNL este la conducere nu a reuşit să adopte hotărârea de guvern prin care să transfere acest parc în administraţia Primăriei Suceava, menţionând că proiectul de HG fusese elaborat de Guvernul PSD şi că urma să fie supus adoptării. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: