Pohta ce-am pohtit!

Dorel Guliciuc şi-a anunţat candidatura la funcţia de primar al comunei Ipoteşti

 > El propune un proiect de modernizare în paralel cu unul de dezvoltare accelerată: Ipoteşti „Perla Sucevei”

Fostul consilier judeţean sucevean Dorel Guliciuc şi-a anunţat, marţi seara, din zona Rediu, în direct la Analiza de Seară de la News Bucovina, candidatura la funcţia de primar al comunei Ipoteşti din partea PSD.

El a spus că a luat această decizie majoră pentru că acum este un punct de cotitură foarte important pentru viitorul comunei Ipoteşti care trebuie, în sfârşit, să intre pe drumul modernizării şi dezvoltării.

În câţiva ani Ipoteşti va deveni „Perla Sucevei”

Dorel Guliciuc a spus că în câţiva ani Ipoteşti va deveni „Perla Sucevei” pentru că are toate atuurile pentru a atinge acest obiectiv, arătând că zona Rediu este perfect compatibilă pentru a fi dezvoltată o zonă de agrement care să devină destinaţie de vacanţă, aşa cum în jurul unui luciu de apă s-au înfiinţat Băile Figa, ce sunt acum o destinaţie turistică.

Astfel, proiectul acestuia include locuri de agrement şi de petrecere a timpului liber cu trotuare, locuri de joacă pentru copii, bănci, iluminat exterior, terenuri de fotbal, piste pentru biciclete, dar nu exclude nici înfiinţarea unui teatru în aer liber.

El a explicat că apropierea de municipiul Suceava trebuie să fie exploatată de comună, care să devină o destinaţie pentru agrement, ceea ce va însemna noi locuri de muncă şi oportunităţi pentru zona de afaceri.

Ipoteşti va da culoare Zonei Metropolitane Suceava

Guliciuc a mai arătat că Ipoteşti va trebui să beneficieze de toate avantajele apartenenţei la Zona Metropolitană, inclusiv transport metropolitan pentru nevoile oamenilor.

Totodată, Dorel Guliciuc a spus că asfaltarea tuturor străzilor din comună, realizarea de trotuare şi piste de biciclete va face parte din normalitate şi a subliniat că va realiza şi un proiect de construcţie de trotuare care să lege Ipoteşti de municipiul Suceava.

Un alt obiectiv este ca utilităţile să ajungă pe toate străzile, pentru că nu poate să existe o comună europeană fără apă, canalizare, gaze naturale, energie electrică pentru toţi locuitorii, iar extinderea reţelelor se va face în funcţie de nevoi, urgenţe şi necesităţi şi nu după ureche sau influenţe.

Pentru ca lucrurile să funcţioneze corect şi coerent în comună, el va implementa o comunicare mai eficientă între Primărie, primar, Consiliu local şi cetăţeni, astfel încât problemele să fie soluţionate cât mai rapid, iar modernizarea clădirii Primăriei, uitată de cei care au condus comuna până acum, va duce la optimizarea serviciilor oferite cetăţenilor comunei.

El a dat asigurări că Ipoteşti va deveni o comună care va da culoare Zonei Metropolitane Suceava şi va deveni atracţia zonei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: