Andrei Bacoş şi-a anunţat candidatura ca independent la funcţia de consilier local al municipiului Suceava

> Voi fi vocea poporului şi nu a partidelor

 Tânărul sucevean Andrei Bacoş, care a semnalat mai multe probleme din municipiul Suceava, a anunţat, marţi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că a luat decizia de a candida independent la funcţia de consilier local în Consiliul Municipal Suceava.

„Aş vrea să anunţ că într-adevăr îmi voi depune candidatura de consilier local” a anunţat Bacoş.

Andrei Bacoş îşi doreşte ca Suceava să se schimbe

„Nu am intrat în niciun partid şi nu cred că voi intra într-un partid” a spus Bacoş.

El a spus că a fost încurajat de foarte multă lume să facă acest pas şi că a strâns deja sute de semnături de susţinere în scurt timp şi foarte uşor.

Mai mult, Andrei Bacoş a anunţat că indemnizaţia de consilier o va dona lunar unei familii nevoiaşe, timp de 4 ani. „Fac chestia asta din inimă” a spus candidatul.

El a explicat că doreşte să fie vocea poporului în Consiliul Local Suceava şi nu a partidelor, considerând că vocea poporului este cea mai puternică.

Bacoş a menţionat că va fi prezent în Consiliul local pentru a urmări implementarea proiectelor promise de partide.

„Am ales să candidez independent pentru a nu lăsa loc de interpretări.(…) Toată lumea a rezonat cu ceea ce am spus eu”, a spus Bacoş care a menţionat că a recurs la acest gest pentru a inspira tinerii cu idei care nu au curaj.

El a recunoscut că toate partidele îi transmit că nu are nicio şansă ca independent, dar el a subliniat că îşi doreşte să meargă pe această cale.

„Când intri într-un partid deja dispare democraţia, suntem cenzuraţi, obligaţi să votăm anumite proiecte. Fiind consilier independent nu-mi impune nimeni cum să votez” a spus Bacoş. El a precizat că un consilier de la un partid poate să-şi piardă locul dacă nu votează aşa cum i-a cerut partidul.

Andrei Bacoş a spus că a absolvit Facultatea pentru Administrarea afacerilor, este master în audit, iar la un concurs între facultăţi a obţinut premiul de excelenţă pe zona Sucevei cu idei pentru a ajuta o firmă să funcţioneze cât mai corect.

El a precizat că administrează mai multe săli de sport din municipiul Suceava. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: