Handbal masculin

Unul dintre cei mai buni jucători suceveni, Florin Ciubotariu, a decis să se retragă din activitatea competiţională

Florin Ciubotariu, unul dintre cei mai buni jucători de handbal din Suceava, a decis să se retragă din activitatea competiţională. Acum în vârstă de 36 de ani, el a început acest campionat ca jucător al grupării Magnum Botoşani, pentru ca de curând să fie desemnat antrenor principal al formaţiei din judeţul vecin, care este principala contracandidată a celor de la CSU Suceava la turneul pentru promovare în Liga Naţională.

„Am avut în această perioadă mai mult timp la dispoziţie decât credeam şi am luat această decizie. Cred că este un moment bun să mă retrag şi să încep cariera de antrenor”, a declarat Florin Ciubotariu.

Retragerea lui Florin Ciubotariu din activitatea de jucător a venit după o carieră de 17 ani la cel mai înalt nivel al handbalului românesc. Extrema stângă de forţă a început handbalul la Liceul cu Program Sportiv Suceava sub comanda antrenorului Gabriel Senciuc.

Florin Ciubotariu a semnat primul contract de profesionist în 2003 cu o echipă campioană, Fibrex Piatra Neamţ. El a atins însă vârful maxim al carierei la UCM Reşiţa, formaţie cu care a câştigat de trei ori Cupa Challenge. Tot de la echipa pregătită de Aihan Omer în acea perioadă, jucătorul a ajuns şi la prima reprezentativă, pentru care a adunat 64 de apariţii.

Florin Ciubotariu a avut colegi de generaţie de excepţie, precum Mihai Rohozneanu, Bogdan Şoldănescu, Ioan Tcaciuc, iar în ultimele trei sezoane jucate la CSU Suceava a marcat nu mai puţin de 230 de goluri. Sportiv cerebral şi imprevizibil, el a fost unul dintre cei mai iubiţi jucători suceveni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: